Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı açıldı

TAKİP ET

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş, İl Yönetimi ile birlikte Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı'nın açılışını duâlarla gerçekleştirdi.

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı açılış konuşmasında gönüldaşlarına seslendi. 
Başkan Taş, "Bugün Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığımızın açılışı için gönül gönüle bir araya geldik. Alperenler, helal lokmalarla, çocuklarının rızkından keserek bu ocakları tüttürüyor. Lekesiz ve tertemiz şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde onurlu bir duruşla Alperen Ocaklarımız daima ülkemizin dört bir yanında var olacaktır. Asarcık Alperen Ocaklarımız, Asarcık'ın göz bebeği, gençliğin merkezi ve umut ışığı olacaktır. Türk'ün ruh kökü ve İslam'ın ince manası bu ocaklarımızda belirecektir. Asarcık halkımızın artık yeni bir iman ocağı, yiğitlik otağı vardır. Biz dava arkadaşlarımızım her birine inanıyor ve güveniyoruz ki önümüzdeki asır bizlerin omuzunda yükselecek ve Türk asrı olacaktır... Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanımız Savaş Akkuş ve yönetimine üstün muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum. Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığımız Asarcık için hayırlara vesile olsun. Ocaklarımızı önce Asarcık gençliğine, halkına ve sonra da dava arkadaşlarımıza emanet ediyorum. Allah'a emanet olunuz."

Alperen Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı açıldı