Atakum Belediyesi meclis üyeleri (31 Mart 2019)

TAKİP ET

Samsun'da 31 Mart seçimlerinin yankısı sürerken, resmi olmayan sonuçlara göre Atakum Belediyesi meclis üyeleri de belli oldu.

31 Mart seçimlerinden sonra resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanları belli olurken, meclis üyeleri de askıda yerini aldı. Buna göre Atakum Belediye Meclisi'nde 14 asıl ve 3 kontenjanla toplam 17 CHP'li üyenin, 14 asıl ile de AK Parti'li üyenin sandalyesi yer bulacak. 

Resmi olmayan sonuçlarına göre Atakum'da CHP belediye meclis üyeleri; Hasan İpek, Füsun Uzun, Atila Tekcan, Yunus Koloğlu, Sefer Çam, Mehmet Aydın, Hulusi Işıtan, Fikret Can Demir, Abdurrahman Acat, Özlem Danışman, Ümit Bektaş, Dilek Çınar, Eray Ocak, Şefaattin Sağdış oldu.AK Parti Atakum Belediye Meclis üyeleri ise, Recep Kemal Certel, Sezgin Aydın, Turgay Albayrak, Osman Kulaberoğlu, Uğur Özel, Süleyman Sezen, Hakan Yaman, Nayil Yazgan, Asım Sümer, Sevim Özil, Murat Talu, İlyas Sayal, Sezai Erbil, Adem Şenol oldu. Atakum'da CHP kontenjanı da elinde tuttu. Buna göre CHP kontenjanını: Ayhan Ayvaz, Yusuf Erden, Necmi Yazıcı oluşturdu.  Kaynak: İlkadım ve Atakum meclis üyeleri belli oldu.

Atakum Belediyesi meclis üyeleri