Atakum'da Zihni Şahin'e Destek Çığ Gibi

TAKİP ET

Atakum'da 'Zihni Şahin' sesleri 31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala Samsun'un Atakum İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar, sandık başına gittiğinde hangi adaya oy vereceklerini Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına açıkladı. Vatandaşların çoğu, Cumhur İttifakı Adayı Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin'i desteklediklerini belirtti

Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV ekipleri, seçimlerin nabzını tutmaya devam ediyor. Atakum İlçesi'ne giden ve mikrofonları vatandaşa uzatan ekibimiz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi vatandaşın görüşlerini aldı.  İşte Atakumluların seçim cevapları: 

ŞAHİN, GÖNÜL ALAN BİRİSİ Eyüp SOYLU: Bence Atakum'da seçimi AK Parti alır. Atakum'da oyumu Zihni Şahin'e vereceğim. Çünkü kendini sevdiren, gönül alan birisi. Bir de Samsunsporlu, daha ne olsun. Büyükşehirde de AK Parti'ye oy vereceğim. Diğer adayı beğenmiyorum.

OYUM ZİHNİ ŞAHİN'E Kamil KAYA: Seçimlerde AK Parti'nin kazanmasını istiyorum. Atakum'da Zihni Şahin'e oy vereceğim. Çünkü çalışıyorlar, devamlılıkları var. Biz, eskileri çok iyi bildiğimiz için neyin ne olduğunun farkındayız.  Yenilerin de mazilerini biliyoruz. O yüzden AK Parti'den başkası olmaz.  

İSTİKRAR DEVAM ETSİN Hatice ALBAYRAK: Önemli olan istikrarın devam etmesi. AK Partili olarak oyumu partimden yana kullanacağım. Atakum'da Zihni Şahin'e destek vereceğim. Kendisinin Bafra'daki çalışmalarını biliyor ve beğeniyorum. Diğer adayları beğenmiyorum.

DEVECİ BURALI DEĞİL AMA...  İbrahim TABLI: CHP'li Cemil Deveci buralı değil ama Samsun siyasetinin içinde olan birisi, aynı zamanda kendini geliştirmiş. Sağlık meslek okulundan gelmiş, adam gibi adam.  Kendisine canı gönülden destekliyorum. 

SEÇİMLERİN ZOR GEÇECEK Şenol BÜLBÜL: Bu yıl seçimlerin zor geçeceğini düşünüyorum. Atakum'da Cemil Deveci'ye oy vereceğim. Çünkü bir değişiklik lazım bu ilçeye. Büyükşehirde de Hayati Tekin'e oy vereceğim. Değişikliğin olması iyi gelecek diye düşünüyorum.  Ben de vatandaş da iyice bunaldı artık.

AK PARTİ'YE OY VERECEĞİM Selime YAZICI: Benim oyum her zaman Recep Tayyip Erdoğan'a. Atakum'da da Zihni Şahin'i destekleyeceğim. Onun iyi olduğunu söylüyorlar, görünüşü de güzel, o yüzden ona oy vereceğim.

AÇLIĞI GÖRSÜNLER DİYE CHP Fikret Akın ŞAHİN: Atakum'da CHP'yi, Büyükşehir'de de İYİ Parti'yi destekliyorum. Devletin imkanlarının tek bir yerde toplanması değil, farklı gruplara da yansıması, belediyelerin muhalefet partisinde olması hükümeti daha fazla hizmete etmeye zorlar. Yoksa hep AK Partililerin karnı doyacak. Hem hükümet hem de bütün kurumlar tarafından geri kalan insanımız hep ezilecek. Onlar da açlığı görsünler.

AK PARTİ'DEN ŞAŞMAYACAĞIM Yıldız BAYRAM: Ben bu zamana kadar hep AK Parti'ye oyumu verdim. Bu yıl da şaşmadan yine AK Parti'ye yani Zihni Şahin'e oy vereceğim. Çünkü yardımları ve hizmetleri çok iyi.  Büyükşehirde ise karar verme aşamasındayım. Şu an aklımda bir isim yok.

BATARSAK HEPİMİZ BATARIZ Bekir Sofi ERZİNCANLI: AK Parti'nin kazanmasını istiyorum. Zihni Şahin'i seviyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Büyükşehirde de Mustafa Demir'e oy vereceğim. Çünkü kendisinden başka kimse yok. Bu gemide hepimiz varız, batarsak hepimiz batarız. Onlar bizim düşmanımız değil. Adam gibi çalışsınlar onları destekleriz. Onların siyaset tarzı artık bayatladı. Milletin anlayacağı, milletin menfaati adına konuşsunlar ve yapsınlar, ancak öyle destekleriz. 

ŞAHİN'E YAKIŞIYOR  Refahattin KAYA: Atakum’da Zihni Şahin'i destekleyeceğim. Çünkü kendisi Samsun'un evladı ve belediyecilikte deneyimi var. Bunu yanında başkanlık kendisine çok yakışıyor. Yaptığı hizmetleri Bafra'dan ve büyükşehirden biliyoruz. Halk tarafından da seviliyor. Yine aynı şekilde büyükşehirde de Mustafa Demir'e oy vereceğim. Çünkü AK Partiliyim. 

Kaynak: Samsun Gazetesi
 

Zihni Şahin