Bafra'da Zafer Bektaş sesleri

TAKİP ET

25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti'de teşkilatlanma süreci devam ediyor. Samsun'da Ömer Süslü İl Başkanı olurken ilçelerde de teşkilatlanma çalışmaları hızla sürdüğü öğrenilirken, Bafra ilçesinde Mali Müşavir Zafer Bektaş ismine kesin gözüyle bakılıyor.

SÜSLÜ İNCE ELEYİP, SIK DOKUYACAK

Başkan Süslü bir yandan Samsun İl başkanlığı binası yeri için çalışmalarına devam ederken, teşkilatlanma çalışmalarında ise istişareye büyük bir önem verdiğini ifade ediyor.

Başkan Süslü, ayrıca toplumun tamamını kucaklayan, donanımlı, İYİ Partiyi en güzel şekilde temsil edecek, çalışkan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri oluşturmaya çalıştığı siyasi kulislerde sürekli gündem olmaya devam ediyor.

BAFRA ZAFER BEKTAŞ'I İSTİYOR

İYİ Partinin etkin olduğu ilçelerden biri olan Bafra’da ise pek çok ismin ilçe başkanlığı için adı geçmeye devam ediyor. Bu isimlerin başında ise Mali Müşavir Zafer Bektaş geliyor. Zafer Bektaş ismi İYİ Partiye gönül verenler arasında da heyecan uyandırdığı belirtiliyor.

Bektaş'ın hem mesleğinde önemli bir kariyere sahip hem de Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Bafra temsilcisi -TURMOB Samsun üst kurul delegesi olarak mesleki kuruluşlarda önemli görevler yaptığı biliniyor.

Bafra'da sevilen, kabul gören ve siyasi olarakta tecrübeli bir isim olan Bektaş'ın Bafra ilçe Başkanlığına atamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

İYİ PARTİ ZAFER BEKTAŞ