Bakan Canikli: ByLock kullanan milletvekili ya da bakan yok

TAKİP ET

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Mevcut vekiller ve bakanlar arasında ByLock kullanan yok. Eskilerden var onlar hakkında gereği yapılıyor." dedi.

ByLock kullanan milletvekili ya da bakan var mı? en yetkili cevapladı

Bakan Canikli: ByLock kullanan milletvekili ya da bakan yok Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Mevcut vekiller ve bakanlar arasında ByLock kullanan yok. Eskilerden var onlar hakkında gereği yapılıyor." dedi. CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli vekillerin Bylock kullandığı iddialarıyla ilgili "Mevcut vekiller arasında Bylock kullanan yok. Eskilerden var onlar hakkında gereği yapılıyor" diye konuştu.

"BYLOCK KULLANAN AKTİF VEKİL YOK"

"FETÖ terör örgütü bütün çabalarımıza rağmen daha bitiremedik" diyen Canikli, "Kamu kurumlarında belirlenen FETÖ'cülerin tamamı ihraç edildi. Ama örgütün kendini gizleme yeteneği inanılmaz. Mevcut milletvekilleri ve bakanlar arasında bugün itibariyle Bylock kulandığı tespit edilen kimse yok. Eskilerde var, teşkilatlarda var gereği yapılıyor. 300'den fazla kişi AK Parti'den FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edildi." dedi.

Nurettin Canikli