Bakan Kılıç: Milletin adamı, milletin partisiyle buluştu

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'ye yeniden üye olmasını değerlendirirken, 'Türkiye tarihi bir güne tanıklık etti. Milletin Adamı, Milletin Partisiyle yeniden buluştu. Milletimiz adına hizmetkarlığını üstlendiğimiz bu kutlu yürüyüşü inşallah önümüzdeki dönemde hep birlikte daha güçlü sürdüreceğiz" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dün tarihi bir güne tanıklık ettiğini dile getirdi. 979 günlük zorunlu ayrılığın ardından hasretin sona erdiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kurucusu olduğu yuvasına, sevdasına yeniden döndüğünü hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, “Biz de; duası bir, davası bir, yuvası bir yol arkadaşları olarak; partimize dönen Sayın Cumhurbaşkanımıza hoşgeldiniz demekten şeref duyuyoruz” diye konuştu.

​Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti kadroları olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini vurgularken, “Türkiye tarihi bir güne tanıklık etti. Milletin Adamı, Milletin Partisiyle yeniden buluştu. Milletimiz adına hizmetkarlığını üstlendiğimiz bu kutlu yürüyüşü inşallah önümüzdeki dönemde hep birlikte daha güçlü sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç