Başkan Akyüz'den Aday Tanıtım Toplantısı'na davet

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, 19 ocak cumartesi saat:14:00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan "Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'na Samsunluları davet etti.

ADAY TANITIM TOPLANTISINA DAVET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a geliyor. Tekkeköy İlçesi'nde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacak olan Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı için tüm hazırlıklar devam ediyor. Bu coşku ve heyecan dolu günlerinde Samsunlu hemşehrilerini davet eden AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, "AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili olarak 19 ocak cumartesi saat:14:00 Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan BEY‘in katılımları ile gerçekleştirireceğimiz  “ADAY TANITIM TOPLANTISINA tüm hemşehrilerimizi heycanımıza, coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz." dedi.

OTOBÜSLER KALDIRILACAK
Program öncesi ilkadım ilçe teşkilatı olarak gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında da bilgiler bilgi veren Başkan Vekili Akyüz, cumartesi saat:09.00 da kadın kollarımız gençlik kollarımız Saathane de Büyük Cami önünde hareket edecek. Bunun yanı sıra saat:13.00 da da Saathane meydanında servislerimiz vatandaşlarımızı Yaşardoğu Spor Salonuna taşıyacak. Ayrıca mahallelerimizden de otobüs kalkacaktır. Gelmek isteyen hemşehrilerimiz İlkadım ilçe başkanlığımız ile irtibata  geçebilir. “ sözlerine son verdi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz