Başkan Genç: Samsun'u birlikte marka şehir yapabiliriz

TAKİP ET

Kongrelerini tamamlayan Tekkeköy, Çarşamba ve Ayvacık AK Parti İlçe Teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, marka şehir olmanın yolunun bütüncül gelişmeden geçtiğine işaret ederek, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun'u birlikte marka şehir yapabiliriz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kongrelerini tamamlayan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Teşkilat başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun'u birlikte marka şehir yapabiliriz. Marka şehir ise bütüncül gelişmeden geçer" dedi.

Başkan Genç'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Teşkilat Başkanları da, bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını söyledi. İlçelerde AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Genç, ziyaretlerinin sonunda teşkilat başkanlarına Canik Belediyesi kültür yayınları ile "Geçmişten Günümüze Samsunspor" kitabı hediye etti. Başkan Genç, aynı zamanda ziyaret ettiği Ayvacık'ta Belediye Başkanı Mustafa Belur'un da konuğu oldu.