Başkan Genç: Ya istikrarsızlık ya istikrar

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için saha çalışmalarını sürdürüyor.

Gündüzleri sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara referandumda neden evet demesi gerektiğini anlatan Başkan Genç, akşamları ise eşi Nimet Genç’in de katıldığı ev toplantılarında Canik halkından evet oyu istiyor. 

Referandum için saha çalışmasını yürüttüğü 10 günde 10 bin kişiye ulaşan Başkan Genç, düzenlenen programlarda sosyal medyadan yayınladığı canlı yayınlarla da binlerce kişiye ulaştı.

'YA İSTİKRARSIZLIK YA İSTİKRAR'
Referandumun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, "Bu referandum bir hükümet, bir lider belirleme seçimi değildir. Bu referandum Türkiye'nin geleceğini belirleme seçimidir. Bu bir milli davadır, Türkiye meselesidir. Bu seçimin particilikle alakası yok. 16 Nisan'da ya darbe anayasasıyla yönetilen, istikrarsız Türkiye'ye devam diyeceğiz ya da yepyeni, sivil bir anayasayla daha güçlenen, istikrarlı bir Türkiye isteyeceğiz. Benim aziz milletimizin tercihini güçlü Türkiye'den kullanacağına inancım tam" dedi. 

BAŞBURT VE GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU
Başkan Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tali ve üyelerinin yanısıraSamsun Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Dr. Mustafa Seven ve dernek üyeleri ile de biraraya geldi. Dernek üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlatırken, dernek üyelerinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki sorularını da yanıtladı

osman genç