Başkan Göksel'den gündemi değerlendirdi

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda 16 Nisan referandumu, 3. Olağan Kongre, Teşkilatlar, hedef ve projeler ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Göksel, Ramazan bayramından sonra delege seçimleri ile birlikte ilçe ve il kongrelerini yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Olağan Kongre de AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin hayırlı olması dileklerini iletten Göksel, "kongremizi heyecanlı, çoşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleştirdik. 
21 delege 6 milletvekili toplamda 27 delege ile kongreye katıldık. 28 otobüsle Samsun dan yaklaşık 2 bin kişi katıldı. 
Kongremizde yeni hedefler ve yeni ufuklar belirlendi. 16 Nisan öncesinde il yönetimin yenilenmesini talep eden bendim genel merkeze teşkilarlada yenilenme yapılması lazım uyum içinde çalışılması lazım yerine daha çalışkan özverili insanlar gelsin. Samsun teşkilatları açısından problemimiz yok Milletvekilleri, belediye başkanları teşkilatlar uyumlu bir şekilde çalışıyor.
16 nisan referandumunda başarının sırrı birbirimize olan güven ve uyumumuzdur.

Yük almak için burdayız yük olmak için değil... Ramazan bayramı sonrası delege ilçe konrge il kısa zamanda peş peşe yapılacak tüm illerde.  Yeniden büyük olağan kongre yapılacak" dedi.

 

AK Parti