Başkan Karaduman Samsun Basını ile buluştu

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Sini Sofram Restoran'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun İl Kongresi’nin 24 Mart’ta gerçekleştirileceğini belirterek, “Kongremizi büyük bir katılımla miting havasında yapacağız” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Sini Sofram Restoran’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

AK Parti İl Başkanı olarak omzuna büyük bir yük yüklendiğini kaydeden Karaduman, güçlü AK Parti ailesiyle bu sorumluluğun altından kalkacağıma inanıyorum dedi. 

AK Parti İl Kongresi’nin 24 Mart’ta gerçekleştirileceğini kaydeden Karaduman, “AK parti olarak Temmuz 2017’de kongre sürecine başladık. Daha önce 5 ilçe kongremizi tamamladık. Bu sürecin uzamasıyla 12 ilçe kongresi bizim başkanlığımıza nasip oldu. Şu an için yeniden bir değerlendirme yaptık. 8 ilçemizle değişiklikle yola devam etme kararı alındı. 19 Mayıs İlçe Başkanı yola devam edemeyeceğini açıklamıştı. Bafra ilçe başkanlığının durumu bugün belli olacak. Zor bir süreç. Bu süreçte bizim herkese ihtiyacımız var. AK Parti olarak herkese kucaklıyoruz. Her zaman eski il ve ilçe başkanlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. 23-26 Şubat arası ilçe kongrelerimizi bitireceğiz. 24 Mart’ta Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda saat: 12:0’de AK Parti Samsun İl Kongresi’ni büyük bir kalabalıkla gerçekleştireceğiz. Kongreler artık miting havasında geçiyor. İnşallah bundan önce yapıldığı  gibi çok büyük bir kongre gerçekleştireceğiz” dedi.