Başkan Kayan: Yeni spor salonu projesi onaylandı

TAKİP ET

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Havza'da yeni bir spor salonu projesinin onaylandığını açıkladı. Kayan 'Yeni spor salonu projesi onaylandı' dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan yapmış olduğu açıklamada; “ İlçemiz halkının hayatın her alanındaki ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bir süredir ilçemize yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışmalarımız devam etmekte idi. Çalışmalarımız kapsamında Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir ile birlikte ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na taleplerimizi şahsen iletmiştik.” dedi.

Kayan; “ Yapılan çalışmalarımız neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından onaylandı. İnşallah ilçemiz 2 katlı, bireysel ve takım müsabakalarının yapılacağı, antrenman alanları olan modern bir spor salonuna kavuşacak.” dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan; “Yeni spor salonumuz mevcut salonumuzun hem karşısına yapılacak. Yapılacak yeni tesis ile halkımız daha güvenli ve daha profesyonel bir ortamda spor yapma imkanına sahip olacaklar. Ayrıca burada açılacak spor kursları ile gençlerimizi de kötü alışkanlık ve teknoloji bağımlılığından korumamız mümkün olacak. İnşallah ilçemize yüzme havuz kazandırmak içinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Talebimiz ile ilgili gerekçelerimizi başta Sayın Bakanımız ve ilgililere ulaştırdık.  İlçemiz bölgede merkez konumunda olması ve bu gölgede yapılacak tesisin bölgede yaşanan 200 bin kişinin yapılan hizmetlerden faydalanmasını kolaylaştıracaktır. Tesisin ilçemize kazandırılmasında bizlere destek olan ve emek veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karalasan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanımız Ersan Aksu, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ederim.  İlçemize ve Havzalılara hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan