Başkan Osman Genç Ak Gençlere Seslendi!

TAKİP ET

AK Parti'li gençlerle biraraya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 'Biz yönetilen değil, yöneten bir gençlik istiyoruz. Gençlerimiz tribünde değil, sahada olmalı. Her gencimiz dünyadaki gelişmeleri doğru okumalıdır' dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Gençlik Kollarının toplantısına katılarak partili gençlerle biraraya geldi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma’nın da yer aldığı toplantıda gençleri dinleyen ve onlarla sohbet eden Başkan Genç, “İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılı iyi algılamak gerek. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı doğru algılamamız lazım. Her gencimiz dünyaya, ülkemize ve şehrimize ait fotoğrafı iyi okumalıdır” dedi.

‘GENÇLER GELİŞMELERİ DOĞRU OKUMALIDIR’

Dünyada, Türkiye’yi ve gençleri yakından ilgilendiren önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Genç, “Ülkemizin ve sayın Cumhurbaşkanımızın üzerine türlü türlü oyunlar oynanıyor. FETÖ'sünden PKK'sına, Reza Zarrab'dan Halk Bankasına, Suriye'den PYD'ye kadar bir çok konu ve yerden ülkemizi zor durumda bırakmak için çalışan iç ve dış güçler var. Bunlar geleceğimiz olan gençlerimizi yakından ilgilendiriyor. Her bir gencimiz, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri doğru okumalıdır. Reza Zarrab davası nedir, Suriye meselesi nedir her gencimiz bunu doğru bilmelidir” diye konuştu.