Başkan Şahin: 16 Nisan da koalisyonlar dönemi bitecek

TAKİP ET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şahin, AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'in katılımlarıyla Çatak, Tepecik, Sarıçevre ve Doğanca mahallelerini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 16 Nisan darbeci zihniyetlere cevap verme günüdür. 16 Nisan vesayet odaklarının kalıntılarına son verme günüdür. 16 Nisan Cumhuriyetimizi ve meclisimizi daha da güçlendirme günüdür. 16 Nisan koalisyonlar dönemini bitirme, çift başlılığa son verme, bağımsız ve tarafsız yargıyı sağlama, gençlere güvenme günüdür. 16 Nisan yeni bir baharın başlama günüdür. 16 Nisan milletimizin karar günüdür. Milletimizin vereceği karara ise herkes saygı göstermelidir. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: Çok yalanın konuşulduğu bir süreç yaşadık. Bu süreçte bizler milletimizle buluştuk. Anayasa değişikliğinin 18 maddesini anlattık. Başka bir şey demeye gerek kalmadan söylenenenlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Milletimiz bu yalanlara sandıkta cevap verecektir. Bu süreçte evet diyenleri denize dökeriz, hayır çıktığında evetçileri denize dökmüş gibi sevineceğiz şeklinde tehditler yapıldı.  Kutuplaştırma dili kullanıldı.  Milletimizi korkak sananlara milletimiz sandıkta cevap verecektir. 16 Nisanda çıkacak sonuç milletimizin kararı olacaktır. Milletimiz neye karar veriyorsa o olacaktır. Buna rağmen millet % 70 evet dese bile bunu tanımıyoruz diyenler milletimize karşı haksızlık etmektedirler. Milleti tanıma, milletimizin kararını kabul etme, millete yalan söyle, milleti denize dökmeye kalk, milletimizi tehdit et. Böyle anlayış olmaz. Bizim için söz milletindir. Karar milletindir. Evet diyende bizim hayır diyende bizim insanımızdır. Biz evetin milletimizin ve ülkemizin yararına olduğuna inandık. Bunu milletimizle paylaştık. "

Zihni Şahin