Başkan Sarıcaoğlu: En fazla oyu biz getireceğiz

TAKİP ET

Kavak'ta gerçekleşen 6. Olağan kongrede konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,' 2019 seçimlerinde en fazla oyun ilçemizden çıkması için çalışacağız' dedi.

Kavak Çok Amaçlı Kardelen Düğün Salonunda gerçekleşen AK Parti 6. Olağan Kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun  Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti İl Yönetimi, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Kavak İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, STK Başkanları, Muhtarlar, Delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede İlçe Başkanlığı’nı Osman Atlı’ya devreden Bülent Yüksel,“ Tarafıma nerede ne zaman ve ne şekilde görev tebliğ edilirse bundan sonra da davamızın ve partimizin emrinde olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

KAVAK YİNE TARİH YAZACAK

     Ak Parti Kongresinde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Ak Parti’nin ilçeden en yüksek oyu alması için güç birliği içinde çalışacaklarını söyledi. Sarıcaoğlu; “ Kavak’a gelen yatırımlarda Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin ve AK Partinin gücünü çok iyi hissettik bizde buna teşekkür etmek için Kavak’ın oy potansiyelini çok daha fazla yukarılara taşıyacağız. Kavak tarihinde almadığı yatırımı 4 yıl içerisinde aldı. ” dedi.

Konuşmasına görevini Osman Atlı’ya devreden AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel’e teşekkür ederek başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ‘da  “Samsun’un parlayan yıldızı artık Kavak. Bu gelişimin ve değişimin devamı için bu bayrağı daha yukarılara taşıyarak AK Partinin Samsun’daki yükselişine Kavak’tan çok yüksek bir destek vermeliyiz” ifadelerinde bulundu.

Kavak’ın siyasi geçmişi nedeni ile çok özel bir durumu olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ise; “Kavak’ta hep gençler emaneti alarak bu günlere geldi. Kavak her zaman siyasi tecrübelerin var olduğu bir ilçe oldu. Bülent Yüksel’e görev yaptığı süre içerisinde ki başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DEVLET HASTANESİ YAPACAĞIZ

      Kongrede konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’da yaptığı konuşmada Kavak’ın sanayisiyle parlayan bir bölge olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Kavak kalkınırsa Samsun’da kalkınır. Eğer kavak gelişirse Samsun’da gelişir. Ben kendi bakanlığım ile ilgili bir müjde vermek istiyorum. Kavak’ın mevcut hastanesi deprem açısından sorunlu. Bu nedenle Kavak Devlet Hastanesini yatırım programına aldık. Bu sene ilçeye kazandıracağız. Kavak’ın diğer sorunlarını da milletvekili arkadaşlarımızla takip ederek çözeceğiz” dedi.

Türkiye'nin Afrin'de terörle mücadele etmemesi durumunda olacakları düşünmek bile istemediğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bize gönülden bağlı olan milletimizden başka dost yok. Biz bu birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz surette ancak daim olan bir başarıya ulaşabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.