Başkan Taşçı: Türkiye'yi güzel günler bekliyor

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti'ye dönüşü karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Milletimiz, liderini partisiyle buluşturdu. Liderimizin yeniden resmi olarak AK Parti'de olması bizleri gururlandırdı' dedi.

Referandum sonrası, kurucusu olduğu AK Parti’ye resmi olarak dönüş hakkı kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen törenle yeniden partisine üye oldu. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan olağan üstü kongrede, yeniden AK Parti’nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiye dönüşü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Milletimiz, liderini partisiyle buluşturdu” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana sadece hizmet odaklı, millet merkezli bir anlayış ile Türkiye’nin değişim ve gelişim sürecini hızlandırdığını söyleyen Başkan Taşçı, “AK Parti, sadece bir siyasi hareket değil, Türkiye’nin daha da güçlenmesi için mücadele eden bir davadır. Bu davanın kurucusu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, aynı şekilde bu davanın değişmez lideridir. Eski anayasa, Cumhurbaşkanı olmanın şartı olarak siyasetten kopmayı önümüze koyuyordu. 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandum ve anayasamızda yapılan 18 maddelik değişiklikten birisi, Cumhurbaşkanına, partisinin başında olma imkanı da veriyor. Yani milletimiz, referandumda verdiği ‘evet’ oylarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden resmi olarak davasının başında olma imkanını verdi” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti’nin başına geçecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Taşçı, “Siyasete girdiği ilk günden itibaren milleti için mücadele eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı döneminde bir süre, kurucusu olduğu ve ‘sevdam’ diye adlandırdığı partisinin başına dönüyor. Bu gelişme biz AK kadroları fazlasıyla mutlu etti, gururlandırdı. Hizmetlere, projelere, yatırımlara yani Türkiye’nin değişimine ve gelişimine hız katacaktır. Türkiye’yi güzel günler bekliyor. Bunan inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeniden AK Parti kadrolarına katılması ve önümüzdeki günlerde kurucusu olduğu partinin başına geçecek olması ülkemize, milletimize, partimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

ishak taşçı