Başkan Yılmaz: Ortaya bir başarı öyküsü koydunuz

TAKİP ET

Referandum teşekkürlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ve Vezirköprü ilçelerinde partililere seslendi.

Her iki ilçede de partililere ve vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, “Aslında burada konuşması gereken sizsiniz. Hep bereber büyük bir başarı öyküsü koydunuz ortaya. Bu aslında seçim tanımı altında yapılmış bir organizasyon değildi. Bu bir referandumdu. Ama bu referandumda tüm AK Parti teşkilatları hep beraber el ele verdik ve bu kampanya 2 ayı aşkınbir süre devam etti.

Nasıl devam etmesin ki;  başta Sayın Cumhurbaşkanımız tüm enerjisini bu işe koyarak katıldı. Sayın Başbakanımız aynı şekilde katıldı. Sayın Bakanımız neredeyse zamanınınçoğunu bu süre içerisinde Samsun'da geçirdi.Bir başarı öyküsü ortaya koyduk. Topyekûn bir başarı ortaya çıktı. Bununla ne kadar övünürsek azdır. Biz yeni Türkiye'nin, 2023'e giden Türkiye'nin yeni bir mantıkla yepyeni bir sistemle yönetileceği ve kalkınacağı, refah seviyesini yükselteceği, çocuklarımıza daha güzel bir gelecek sunacağımız bir çalışmanın başlangıcı için sevinçliyiz.” Diye konuştu.
   Havza ve Vezirköprü programlarına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt,Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl teşkilatı yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

 

Samsun haber