Caner Göktepe Akparti Canik İlçesi'ne Aday Adaylığını Verdi

TAKİP ET

AK Parti 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı önceki dönem AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin, Canik Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için AK Parti Canik İlçesi Başkanlığına gitti.

Kuruluşundan bu güne kadar, AK Parti davasının içerisinde yer aldık, Partimizin her kademesinde durmadan, yorulmadan gece gündüz demeden davamızın daha yüksek noktalara gelebilmesi için mücadelemizi sürdürdük. 10 yıl boyunca İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptık. Birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımıza eşi bulunmaz bir tecrübe oldu. Görevimizin sona ermesi ile birlikte, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da olurlarıyla partinin, 27. Dönem Samsun Milletvekili Adaylığına nasip olduk. Bu tecrübelerimiz sayesinde de ikili ilişkilerimizi güçlendirdik. Yalnızca siyasileri değil, evlerinde bizleri misafir eden hemşehrilerimizle de ilişkilerimizi sıkı tutmaya gayret gösterdik. 
Genel Başkan ve Cumhurbaşkanın liderliğinde yürütülen bu davada, yıllarca hizmet verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu noktada, kuruluşundan bugüne kadar birçok kademesinde görev almaktan şeref ve onur duyduğumuz AK Parti'den, yaklaşan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, doğduğum, büyüdüğüm ilçem Canik’ten, 'SİYASET GENÇLEŞECEK, CANİK GÜÇLENECEK' diyerek, AK Parti'den Canik Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu belirtmekteyim

 İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığımız dönemde beraber çalışma fırsatı bulduğum kıymetli bakanlara, milletvekillerine, il başkanlarına, ilçe başkanlarına ,kadın ve gençlik kolları teşkilatlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimlerin ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenneni ederim. 
 

Caner Göktepe Akparti Canik İlçesine Aday Adaylığını Verdi