Canik'ten güçlü Türkiye'ye 'evet'

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve belediye çalışanları, Yeni Anayasa değişikliği referandumu öncesi 'Güçlü Türkiye için evet' dedi. Başkan Genç'in çağrısına Canik halkı da 'Biz de varız' diyerek yanıt verdi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve belediye çalışanları, Anayasa değişikliğine ilişkin Nisan ayında yapılacak referandum öncesi "Güçlü bir Türkiye için evet" dedi.
Mesajında "Değerli Hemşehrilerim, Canik Belediyesi olarak büyük ve güçlü Türkiye için sevdamız millet, kararımız evet. Siz de istikrar için, demokrasi için evet mührünü vurmaya var mısınız?" diye Canik halkına seslenen Başkan Genç'in çağrısına Canik halkı da, "Güçlü bir Türkiye için ben de varım" diye yanıt verdi.

'EN BAŞTAN BERİ VARIZ'
Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne en baştan beri destek verdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik Belediyesi olarak ülkemizin yaşadığı değişim ve dönüşüme en başından beri katkıda bulunuyoruz. Düzenlediğimiz Yeni Türkiye Yolunda konferansları, Türkiye'mizin, sayın Cumhurbaşkanımızın ve sayın Başbakanımızın yüküne omuz atma, yüklerini hafifletme sorumluluğuyla yaptığımız bir çalışmadır. Bu kapsamda gerek konferanslarla gerek toplantılarla son bir yılda 15 bine yakın insanımıza ulaştık. Dolayısıyla Canik Belediyesi olarak, güçlü, istikrarlı, demokratik bir Türkiye için en baştan beri varız" dedi.

CANİK EVET