CHP'li gençler Kılıçdaroğlu'na değil, Ecevit'e kulak verdi!

TAKİP ET

CHP Samsun Gençlik Örgütleri İl Başkanı Necati Cenk Firidin, yaptığı basın açıklaması ile farklı bir bakış açısını ortaya koydu.

CHP Samsun Gençlik Örgütleri İl Başkanı Necati Cenk Firidin, yaptığı basın açıklaması ile farklı bir bakış açısını ortaya koydu. 

10 Kasım’da da milli yasımızı yaşayacağız, Anıtkabir’e Atatürk’ün huzuruna gideceğiz diyen Başkan Firidin, "Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri; Bülent Ecevit gibi bir değer yetiştirip ülkemize Başbakan yapmıştır. O nedenle eski başbakanımızın bir sözüne kulak vermemiz gerekmektedir. “Eğer sahada olması gerekenler, tribünde oturmaya devam eder ve sahaya inmezseniz, korkarım biri çıkar, düdüğü çalar, 'Oyun bitti, herkes evine' der.” sözünü hatırlatarak "Gençler olarak sahalarda her yerde söz sahibi olacağız kimsenin oyun bitti demesine de düdüğü çalmasına da izin vermeyeceğiz. Daha fazla cesaretli olacağız." demesi CHP'li gençlerin Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na değil eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'e kulak verdiğini gözler önüne serdi.

"10 Kasım’da da milli yasımızı yaşayacağız"
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bütün milletimizi 78 yıl önce büyük yasa boğmuştur diyerek bir basın açıklaması yapan Başkan Firidin, "Atatürk sevgisi değil 78 yıl, 178 yıl geçse dahi izi silinmeyecektir. 10 Kasım’da da milli yasımızı yaşayacağız. Anıtkabir’e Atatürk’ün huzuruna gideceğiz. 
CHP Samsun Gençlik Örgütü, ilçelerimizle beraber 10 Kasım’da Ankara’da olacaktır. Milli benliğimizin tazelenmeye ihtiyaç olduğu bu günlerde herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Özellikle geleceğin teminatı olan biz gençlerin siyaset yapması, fikirlerini ortaya koyması, eleştirmesi hem partimiz açısından hem de ülkemiz açısından önem arz etmektedir. Gençlik düşünüp eleştirecektir, kimse gençlikten kapı kulu veya emir eri olmasını beklemesin. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütleri; Bülent Ecevit gibi bir değer yetiştirip ülkemize Başbakan yapmıştır. O nedenle eski başbakanımızın bir sözüne kulak vermemiz gerekmektedir. “Eğer sahada olması gerekenler, tribünde oturmaya devam eder ve sahaya inmezseniz, korkarım biri çıkar, düdüğü çalar, 'Oyun bitti, herkes evine' der.” 
Gençler olarak sahalarda her yerde söz sahibi olacağız kimsenin oyun bitti demesine de düdüğü çalmasına da izin vermeyeceğiz. Daha fazla cesaretli olacağız. 
Saygılarımla,"

chp