Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Sahada

TAKİP ET

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı'nın başarısı için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı İlkadım Belediyesi Meclis üyesi adayları Necmettin Kaplan ve Hayri Atmaca, Cumhur İttifakı’nın başarısı için ilçe genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı Başkan adayı Erdoğan Tok’u yalnız bırakmayan maclis üyesi adayları, ayrıca bire bir esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiriyor.

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Meclis üyesi adayı Necmettin Kaplan, 31 Mart’a kadar sahada olacaklarını ve başarıyı yakalamak için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini belirterek, “31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısını liderlerimiz gibi biz de çok önemsiyoruz. Bu hassasiyetin farkındayız. Onun için başkan adayımız Erdoğan Tok’un programlarına katılmanın yanısıra meclis üyesi adayları olarak da bire bir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanımıza ülkenin içinde bulunduğu hassasiyetleri anlatmaya çalışıyoruz. Hep birlikte başarıyı yakalayacağımıza inanıyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları Sahada