Cumhurbaşkanı Erdoğan millete seslenecek, önemli açıklamalarda bulunacak!

TAKİP ET

AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" diyerek bir müjde sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Gündeme dair birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, çarşamba günü bir millete sesleniş konuşması gerçekleştireceğini belirtip, "Özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin ülkemizi büyütme ve refahını artırmak için verdiği mücadelede herkese kapımız da, gönlümüz de sonuna kadar açıktır. Partimizin 18 yıldır kesintisiz iktidarda kalıyor olmasının temel nedeni, milletimizin tamamının kendini bu çatı altında görebiliyor olmasıdır. Derdini dinlemedik, gönlünü kazanmadık vatandaş bırakmamanızı istiyoruz. Türkiye düşmanlarına kendilerini kiralamış kişiler ülkemizin istikrar, huzur ve demokrasisine saldırıyor. Bunların hiçbirine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.
Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş ne zaman