Demir: Türkiye'ye örnek bir belediyecilik sistemi kuracağız

TAKİP ET

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 'Çok nitelikli bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Türkiye'ye örnek bir belediyecilik sistemi kuracağız' dedi .


Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Türkiye’de birçok şehre örnek olacak şekilde Büyükşehir Belediye sistemini kuracaklarını belirtti.

 ŞEHRİ HER ALANDA KALKINDIRACAĞIZ

Seçildikten sonra projeleriyle Samsun’a artı değer katacağını kaydeden Demir, “Samsun Türkiye’nin en önemli kentlerinden bir tanesi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri tamamlandığında ve bunun sorumluluğu omuzlarımıza bindiğinde şehrimize hizmet edeceğiz. 31 Kasım’da adaylığımız ilan edildi. 1 Aralık’ta Samsun’a geldik. Adaylık açıklandıktan sonra Hiç ara vermeden 25 gündür çok verimli bir program geçiriyoruz. Çok verimli, bir 5 yıl geçirmeyi planlayarak seçim kampanyalarına başladık.  Çok güzel ve çok nitelikli bir kampanya yürütüyoruz. Belediyecilikte Türkiye örnek olacak sistem kuracağız.

Türkiye’de birçok şehre örnek olacak şekilde Büyükşehir Belediye sistemini kuracağız. Hem çalışma sistemi anlamında hem de hizmet anlamında ve hemen hemen her anlamda alt yapıdan başlamak üzere ticarette, ekonomide, sanayide, kültürde, ihracatta, meslek edindirme çalışmalarında ve bu şehrimizin her türlü özelliğini 31 Mart seçimlerinden sonra artı değere geçirecek tüm çalışmaları koordineli bir şekilde başaracağız. Bunların sahaya yansıması ancak seçildikten sonra sanıyorum daha iyi anlaşılacak.

Türkiye’de belediyecilik denildiğinde daha çok alt yapı, yol, kanalizasyon, park düzenlemesi, ulaşım problemleri, kentsel dönüşüm akla geliyor. Bu alanlarda çok aktif olacağız. Ama bunun dışında artık belediyeciliği kentin her alanında kalkınmasına katkı sağlayan bir belediyecilik olduğunu adım adım seri bir şekilde Samsun’a yaşatacağız. Yönetim tarzı olarak katılımı en fazla sağlayan, tüm kazanımları yönetimine katan bir belediyeciliği gerçekleştireceğiz” dedi. 

Mustafa Demir