Dursun: Atakum'un her alanda marka bir kent olması çalışacağız

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Meclis üyesi aday adayı Oğuz Dursun, Türkiye'de nufüsü en hızlı artan ilçelerinden biri olan Atakum'un değerine değer katan projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Atakum'un her alanda marka bir kent olması çalışacaklarını belirten Oğuz Dursun, "Karadeniz'in parlayan yıldızı olan ilçemiz, hayata geçirdiğimiz her projeyle daha da yaşanabilir bir kent haline gelecek. Atakum'u tüm Türkiye'de adından söz ettirecek projelere imza atacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren Atakum'u deniziyle, doğasıyla ve diğer birçok güzelliğiyle bir bütün olarak ele alacağız. AK Parti belediyecilik anlayışı ile ilçemizin her alanda gelişmesini sağlayacağız. Bu anlamda ekonomik, sağlık, spor ve turizm yatırımlarını ilçemize çekerek, daha çok istihdam olanakları oluşturacağız." dedi.

Düşünen, üreten ve başaran belediyecilik ilkesiyle çalışacaklarını aktaran Atakum Belediye Meclis üyesi aday adayı Oğuz Dursun, sadece belediye hizmetleri değil insanların gönlüne dokunnacaklarını dile getirdi.

Hizmet belediyeciliği ile gönül belediyeciliğini harmanlayacaklarını aktaran Oğuz Dursun, "Bugüne kadar AK Parti bunu yaptı. Hizmet belediyeciliğinin yanında gönül belediyeciliği de yaptık. Bu sayede AK Parti belediyecilik anlayışını farklı bir noktaya taşıdı ve halktan büyük bir teveccüh kazandı. Hizmet belediyeciliği dediğimiz, vatandaşın yerelde beklediği yolunun-kaldırımının yapılması, alt yapının-üst yapının düzenlenmesi, çöpünün atılması, temizliğinin yapılmasıdır. Bildiğimiz fiziki bir hizmet anlayışı. Gönül belediyeciliği ise vatandaşa dokunabilmektir, onun sevincini ve mutluluğunu, hüznünü ve kederini paylaşmaktır. İhtiyacı olduğunda yanında olabilmektir. Belediyenin kapısını çaldığında ona birisinin ‘hoş geldin’ diyebilmesidir." ifadesini kullandı.

AK Parti Atakum Belediye Meclis üyesi aday adayı Oğuz Dursun