Erdoğan'dan teşkilatlarda değişim sinyali

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, teşkilata bir kez daha değişiklik sinyali verdi: Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu Erdoğan, CHP'nin Adalet Yürüyüşü için şu sert sözleri kullandı. AK Parti'nin genel başkanı seçilmesinin ardından ilk TBMM grup toplantısında "Metal yorgunluğu var, teşkilatları yenileyeceğiz" diyen Erdoğan, bir kez daha teşkilata mesaj yolladı: Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir. "
Erdoğan; "Bazı teşkilatlarımızda metal yorgunluğu gördüğümüz bir gerçek. Yorgunluk, atalet, çözülme gördüğümüz arkadaşlarımızın daha vizyoner, daha gayretli arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir. Genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. 16 Nisan'dan sonra başarı ölçüsü değişti. Artık yüzde 49,9 oy bile alsanız başarılı olamayacaksınız. Netice almak için mutlaka yüzde 50+1'e ulaşmak zorundasınız."

recep tayyip erdoğan