Fikret Oy Terme için aday adaylığını açıklıyor 

TAKİP ET

Terme ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi, ilçenin sevilen siyasetçisi Fikret Oy, Terme Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklıyor.

2014 yerel seçimlerinde Terme'den belediye meclis üyesi seçilen ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olan Fikret Oy, Cuma günü saat 13.30'da AK Parti'den Terme Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilçe binasında açıklayacak.
İlçede önemli hizmetleri ile dikkat çeken, mütevazı ve saygın kişiliği ile AK Parti camiasının ve Termelilerin sevdiği bir isim olan Fikret Oy'un adaylığı ilçede heyacan yarattı.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FİKRET OY KİMDİR?
1966 yılında Terme'de dünyaya geldi. Terme Lisesi'nden mezun oldu. Bölgesinde örnek tarım ve çiftçiye önderlik yapmak adına soya ekimine başladı. Ayrıca örnek fındık bahçelerinde fındık üreticiliği yapıyor. AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte siyasi yaşımına başlayan Oy, AK Parti'nin Terme'de köy temsilciligi görevini yürüttüğü gibi, ilçe yönetiminde yer aldı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Fikret Oy, genel ve yerel seçimlerde partisi adına yapılan tüm çalışmalarda aktif olarak görev aldı. 
Partisinin Terme'de birinci sıradan aday göstermesiyle 2004 ve 2009 yıllarında 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği'ne seçildi. Bir çok komsiyon başkanlıkları görevinde bulundu. Ayrıca Tarım Kredi Kooparatifi Bölge Başkanlığı, Yağlı Tohumlar Birlik Başkanlığı ve OMÜ ile soya üretimi konusunda çalışmalara katıldı. Emiryusuf ve Gölyazı grup köylerinin içme suylarıyla ilgili çalışmalarda da yer alan Oy, bölgesinde çiftçiliğin gelişmesi anlamında önemli çalışmalara imza attı. Evli 3 çocuk babasıdır.

Terme