Hacı Eyüb Güler yeniden başkan seçildi! Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun Esnaf Odalar Birliği'nin (SESOB) yapılan seçiminde Eyüp Güler yeniden başkanlığa seçildi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. 
Kurula tek liste ile giren Başkan Hacı Eyüb Güler, yeniden başkan seçildi.
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: "Hacı Eyüb Güler (Başkan), Ali Rıza Kısa, Savaş Kiraz, Ahmet Yılmaz, Ercan Coşkun, Yılmaz Yiğit, Enver Yılmaz, Metin Sinecek ve Muhammet Yazıcı."


Genel Kurulda konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Esnaf ve sanatkârlarımız, Anadolu’nun vatan hâline gelmesinde çok önemli misyonu olan ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileridir.
Asırlar boyunca Anadolu’da devletler kurulmuştur, yönetimler değişmiştir, ancak binlerce yıllık birikimiyle esnaf ve sanatkârımız daima bu toprakların harcı olmaya devam etmiştir.
Pandemi döneminde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devlet olarak verdiğimiz hibe ve desteklerle bu zorlu dönemde esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduk.
Çalışan, üreten, istihdam eden, ülkemize kazanç sağlayan esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız.
Zor bir coğrafyada bulunuyoruz. Çevremiz adeta ateş çemberi dünya da yaşanan sıkıntılı ekonomik göstergeler ülkemizde de etkisini göstermektedir.
Sıkıntılarımız olabilir bunlar gelir geçer zaman her şeyin ilacıdır. Önemli olan ülkemizin geleceği ile ilgili alacağımız kararlarda ve yönetim anlayışında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğidir." diyerek sözlerine son verdi.
Kurula Ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci,  Samsun Ticaret  İl Müdürü Kürşat Turpçu,Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, STK temsilcileri çok sayıda davetli ve esnaf katıldı. 

Hacı Eyüb Güler yeniden başkan seçildi