Halit Doğan'dan Çarşamba da kardeşlik sözü

TAKİP ET

Doğan'dan kardeşlik sözüAK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, çözüm odaklı bir anlayışla hizmet vereceklerini belirterek, İnsanımıza başkan değil kardeş olma hedefindeyiz" dedi .

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, ilçe binasında basın açıklaması yaptı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden,  MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve muhtarlar katıldı.  

GURURLU VE ONURLUYUM
Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek başlayan Doğan, "2014 yılı Haziran ayından itibaren 4,5 yıl ilçe başkanlık görevini yürüttüğüm AK Parti’den Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin cumartesi günü açıkladığı üzere Cumhur İttifakımızın Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızda bulunmanın gururu ve onurunu yaşamaktayım. Bu vesileyle hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye hem de Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye huzurlarınızda saygılarımı iletmek istiyorum. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, yardımcıları olsun İnşallah" diye konuştu. 

TAVİZ VERMEYECEĞİZ
Belediyeciliği farklı bir noktaya taşımak istediklerini kaydeden Doğan, "Bu süreçte hem AK Parti’den hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan her biri çok kıymetli ve değerli arkadaşlarıma nezaketleri ve kardeşlikleri için teşekkür ediyorum.  Cumhur ittifakı’nın tüm aday adayları ile yine birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki süreci de birlikte geçirmenin gayreti içinde olacağız.

Örneğine az rastlanacak bir şekilde Çarşambamıza üç dönemdir hizmet eden Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar beyefendiye de şükranlarımı sunuyorum.  Yeni dönemin biliyorsunuz sloganı Gönül Belediyeciliğidir. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bu üç prensipten asla taviz vermeyeceğiz. Bir defa belediyeciliği farklı bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Çocuğu doğduğunda da bir yakınını kaybettiğinde de insanımızın yanında olacak bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.  İnsanımıza başkan değil kardeş olma hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.


KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Sorunları en kısa sürede çözüme ulaştıracakları belirten Doğan,  "Belediyemizin kapısı insanımıza sonuna kadar açık olacak, diğer kurumlarla dahi bir sorunu varsa çözümü için mutlaka yanında olacağız. Belediye whatsapp hatları kurarak çözüm merkezini çok daha etkin çalıştırarak sorunların en kısa sürede çözüldüğü bir belediyecilik anlayışını sağlayarak e- belediyecilik ile insanımızın hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Çözüm ve insan odaklı hakkaniyet esaslı bir belediyecilik anlayışımız olacak. Trafik ve otopark sorunlarının çözümünden, istihdama yönelik projelerimize, yol ve kaldırım sorunlarının çözümünden üniversite şehri yolunda ilerleyen Çarşambamızın kültürel ve sanatsal zenginliğinin arttırılmasına kadar günlük yaşamımıza doğrudan etki edecek tüm canlıların yaşam haklarını önceleyen projelerle karşınızda olacağız. Çarşambalının hakkını en üst seviyede koruyarak şeffaf bir belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız.  Sosyal ve kültürel yönünün gözle görünür şekilde arttığı hizmet ve istihdam belediyeciliği hedefinden asla taviz vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.


TALEPLERİNİZ ÖNEMLİ
Kolektif aklı ve ekip çalışmasını çok önemsediklerini sözlerine ekleyen Doğan, "Bu sürece hep beraber katılırsak daha başarılı olacağımızı ve hepimizin vergileri ile oluşan belediye bütçemizi daha etkin ve verimli kullanacağımızı düşünüyorum. 7 den 70’e bu şehirde birlikte yaşadığımız tüm hemşerimizin fikirlerini öğrenebilirsek bu talep-istek, görüş ve öneriler hem yolumuzu aydınlatacak hem de yönetimde yerindeliği daha da arttıracaktır. O nedenle sizlerden ve sizlerin aracılığıyla tüm hemşerilerimizden isteğimiz nasıl bir Çarşamba hayal ettiğinizi bizimle paylaşmanızdır. Bu amaçla tüm sosyal medya ve eposta adreslerimiz aracılığıyla taleplerinizi bizimle paylaşmanızı istirham ediyorum" dedi.

TEVAZU SAMİMİYET GAYRET
Doğan açıklamaları şöyle sürdürdü: "Çarşamba’nın Yeni Kışla Mahallesi’nde dünyaya gelmiş, denizler mahallesinde  çocukluğunu, Sungurlu Mahalles’nde gençliğini yaşamış şimdi ise Hasbahçe Mahallesi’nde ikamet eden bir kardeşiniz olarak Çarşambamızın 143 mahallesinde tevazu,  samimiyet ve gayretle çalışacağımın sözünü sizlere veriyorum, Rabbim hayırlı işlerimizde yardımcımız olsun. Çarşambamızda hem Cumhur İttifakına oy veren hem de bu partilerimizin dışındaki partilere oy veren tüm seçmenlerimizin desteklerine talibiz. İnşallah Çarşambamızda yüksek bir başarı yakaladığımızda hükümet imkânlarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için seferber edileceğine yürekten inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı her birinize yürekten şükranlarımı sunuyor, saygıyla muhabbetle sizleri selamlıyorum. Hanelerinize, komşularınıza selamlarımızı saygılarımızı iletmenizi istirham ediyorum. Kendimi sizlere, sizleri Allah’a emanet ediyorum."

Halit Doğandan Çarşamba da kardeşlik sözü