Halit Doğan MHP'yi ziyaret etti

TAKİP ET

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı görüşmeler sonucunda Cumhur ittifakı’nda Çarşamba’da AK Parti adayının desteklenmesi kararının alınması sonrasında hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Halit Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve teşkilat mensuplarını ilçe binasında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, “Partilerimizin oluşturduğu Cumhur İttifakı görüşmeleri neticesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı teşkilat olarak destekleyeceğiz ve her zaman yanlarındayız. Biz üstümüze düşen görevi yapacağız. Ülkemizin bekası için birlik olma zamanı ve bizlerde MHP ve AK Parti olarak bu birlikteliği gösteriyoruz. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzgün’ün ardından söz alan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ise şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı ittifak görüşmeleri sonucunda Çarşamba’da partimiz belediye başkan adayı olan Halit Doğan’ın desteklenmesi yönünde karar kılındı. Ben inanıyorum ki AK Parti ve MHP olarak güzel bir birliktelik örneği göstererek seçimlere gireceğiz ve seçimlerden de en güzel sonuçla inşallah ayrılacağız. Ben seçim sürecinin tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Son olarak söz alan AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Çarşamba’ya hizmet etmek için göreve talip olduk. İnşallah seçimleri güzel bir zaferle sonuçlandırdıktan sonra 5 sene boyunca hizmet ettikten sonra insanların hayır duasını alarak insanların içinde yaşayacağız. Ben AK Partili arkadaşlarımın olduğu kadar sizlerin de fikir ve önerilerine önem veriyorum. Bu yolda herhangi bir fikriniz ya da öneriniz olduğu zaman muhakkak dikkate alacağımı bilmenizi istiyorum. Bu yolda hep birlikte ilerliyoruz ve bundan sonrasında hep birlikte daha güçlü ilerleyeceğiz inşallah” diye konuştu.

Halit Doğan MHP’yi ziyaret etti