Hami Karakaş ile Asarcık'ta yola devam

TAKİP ET

Hedef Halk Gazetesi'nin haberine göre; İstifası alındığı iddia edilen Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş'ın yapılan istişareler sonucunda görevinde kaldığı öne sürdüldü.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda dün AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Önal'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bazı ilçe başkanlarının istifası alındığı ve ilçe kongresinde ise genel merkez tarafından farklı bir aday çıkarılacağı öne sürülmüş AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan ise resmi bir açıklama gelmemişti. 

Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile yola devam kararı alınırken, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Vezirköprü Halil İbrahim Doğan ile ilgili henüz kesinleşen bir karar alınmadığı. bununla ilgili ilçe de temayül yapılacağı öne sürüldü.

Kongresi daha önce yapılan Atakum, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Havza ilçe başkanları ise görevlerine devam ederken, İlkadım ilçe başkanı Adnan Varol, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek ilçe başkanları değişim kararı alındığı idda edilirken, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan ise resmi bir açıklama yapılmadı. 

19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı daha önceden istifa etmişti. 

Hami Karakaş