Havza Ak Gençlikten Kaynaşma Gecesi

TAKİP ET

AK Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ' Kaynaşma Gecesi' düzenledi.

Özel bir tesiste düzenlenen AK Parti Havza İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “ Kaynaşma Gecesi” gecesine Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Emre Özçakır, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bayram Koç, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Karakuş İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçelerin Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile gençlik kolları teşkilatları katıldı.

Yoğun bir ilgi gören gecede Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal yapmış olduğu konuşmada Ak Parti Havza Gençlik Kollarının çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “ Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devir aldığımız günden bu yana bir yıl geçti. Bir yıl içinde çok güzel çalışmalara imza attık. Bir yıldır partimizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için teşkilatım ile birlikte çalışmaktan gururluyuz ve mutluyuz. Bu gururluyuz ve mutluyuz.” Dedi.

Gecenin Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatları arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için düzenlediklerini belirten Şenkal; “ Ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine biz gençler ulaştıracak. Bu bilinçle çalışacağız. Bu gün partimizin ana kademelerinde yapılan her şey bizim geleceğimiz için. Bizlerde bu bilinç ile kendimizi en iyi şekilde hazırlayarak bizden sonra gelecek nesiller için çalışacağız.” Dedi.

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Emre Özçakır gecenin hayırlara vesile olmasını dileyerek; “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın rehberliğinde göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmaktayız.” Dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve yönetim kurulu üyelerince Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devir almalarının birinci yıl dönümü için pasta kestiler.

Havza Ak Gençlikten Kaynaşma Gecesi