İlkadım Belediyesi meclis üyeleri (31 Mart 2019)

TAKİP ET

Samsun'da 31 Mart seçimlerinin yankısı sürerken, resmi olmayan sonuçlara göre İlkadım Belediyesi meclis üyeleri de belli oldu.

31 Mart seçimlerinden sonra resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanları belli olurken, meclis üyeleri de askıda yerini aldı. Buna göre İlkadım Belediye Meclisi'nde 17 asıl ve 4 kontejanla toplam 21 AK Partili üyenin, 16 asıl ile de İYİ Partili üyenin sandalyesi olacak. 

İLKADIM'DA AK PARTİ ÇOĞUNLUKTA
Resmi olmayan sonuçlara göre İlkadım'da AK Parti meclis üyeleri: Yılmaz Karagöz, Cemalettin Kola, Hasan Uzunlar, Aykut Çepni, Özkan Şener, Murat Gürbüz Hayri Atmaca, Kadir Soylu, Mustafa Umar, Serkan Akyüz, Necmettin Kaplan, Halime Kesmen, Ahmet Varol, İbrahim Üstün, Aykut Sancak, Yurttaş Kıyak ve İbrahim Arslan  oldu.
İYİ Parti meclis üyeleri: Talat Eyüpoğlu, Emre Taha Özyar, Alper Aydemir, İrfan İşleyen, Ali Kandemir, Ertuğrul Çöl, Adem Yıldırım, Fikret Pekal, Ali Seyit Kılıç, Bilal Öztürk, Hatice Çakır, Muharrem Uçar, Bülent Çebi, Temel Tataroğlu, Ali Ömeroğlu, Adem Kunt oldu.İlkadım'da AK Parti kontenjanı da elinde tuttu. 
Buna göre AK Parti kontenjanı: Yavuz Yılmaz, Erol Köroğlu, Çetin Topsakal, Fikret Öztürk oluşturdu.