İlkadım Cami ve Külliyesi'nde Gönüller Buluştu

TAKİP ET

TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, önceki akşam İlkadım Camii ve Külliye'de teravih vakti insanları aynı safta ve aynı gönül ikliminde buluşturdu.

TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’un  ev sahipliği yaptığı buluşma yogun bir katılım ile yapıldı.
Büyük gönül buluşması öncesi teravih namazı İlkadım Cami ve Külliye’de kılındıktan sonra, Eski Başkan Tok, namaz çıkışı lokma dağıtarak gönül dostlarıyla ve vatandaşlarla tokalaştı. Lokma ikramının ardından içilen çaylarla muhabbet yüreklerde demlendi.
Katılımcılara teşekkür eden Tok, “Gönülleri birleştiren Ramazan ayında bu samimi ortamları, gönül sohbetlerini özlemişiz. İki yıldan bu yana pandemiden dolayı teravih namazlarında bir araya gelemiyorduk. Epey bir zaman birbirini göremeyen insanlar sarılıyor ve kucaklaşıyor. Yüzlerindeki mutluluğu ve sevinci görebiliyorsunuz. Sevgi ile açtığımız gönlümüze, gönül verenlerle birlikte olmak çok güzel. İlkadım Cami ve Külliye’deki gönül dostlarımızla buluşmamız, gecemize renk, kalplerimize sevgi ve muhabbet kattı. Samimi niyetle dokunursanız gönüllere, misliyle bereketlenerek tüm gönül kapıları ardına kadar açılıyor.  Teravih namazı sonrası gönül buluşmamıza katılarak davetimize icabet eden tüm gönül dostlarımıza en kalbi muhabbetimi, sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım." dedi.

İlkadım Cami ve Külliyesinde Gönüller Buluştu