İYİ Parti'den MHP'ye dönüşler başladı!

TAKİP ET

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 'İYİ Parti'den, MHP'ye geri dönüşler başladı ve Türkiye genelinde çok seçilmişlerin, üyelerin, gidenlerin geri döndüğünü göreceksiniz' dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, İYİ Parti’ye geçiş yapan MHP'lilere, "Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket Partisi'ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri samimi beklentimdir" açıklamasının ardından  MHP'ye dönmek isteyen birçok ismin kendileriyle temasa geçtiğini söyledi. Karapıçak, "Samsun’dan gelen talepleri genel merkezime iletiyorum. Ciddi manada büyük bir katılım bekliyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK KATILIM BEKLİYORUZ
İYİ Parti’ye gitmiş, başka partilerden İYİ Parti’de toplanmış insanlardan MHP'ye gelmek isteyenler olduğunu ifade eden Karapıçak, “Özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çağrısına uyanlar partimize katılım istediler. Bununla ilgili Samsun’da her kademeden talep var. Bahçeli ve divanı katılımlarla ilgili olan konularda bir inceleme yapıyorlar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi de buraya davet edeceğiz. Türkiye’ye örnek olacak bir katılım bekliyoruz” dedi.

ÜLKÜCÜNÜN PARTİSİ MHP’DİR
Kesinleşmiş isimler olmadığını belirten Karapıçak şunları söyledi: “Geçmişte kaset ve genel kongre komploları ve tahrikler oldu. Bu tahrikler belli yerler tarafından yapıldı. Bir yerlere kızıp gittiler ama bir ülkücünün inançları, yetişme tarzı gereği partisi MHP’dir. Başkasının ağacı altında gölgelenemezsiniz. Ülkücü hareketi benimseyen partililerimizin bizim gibi olduğumuzu düşünürseniz ki yüzde 90’ı böyledir, o insanların gidip bir başka yerlerde bozkurt işaretinin yasak olduğu, belli başlı sloganların yasak olduğu, geçmişte MHP’nin birikimlerinden faydalanırız da oy alırız diye geçişi yaşayan insanlar bugünlerde asıl kimliklerini ortaya çıkardılar. Meral Hanım ve diğerleri olsun, son kongrede ülkücüleri nasıl tasfiye ettiklerini gördük. Bizim gibi yetişmiş, MHP’de ülkücü tedrisatı almış Türk milliyetçisi insanlar öyle muğlak ve kendini ifade edemedikleri yerlerde durma şansı yok. Geri dönüşler başladı ve Türkiye genelinde çok seçilmişlerin, üyelerin, gidenlerin geri döndüğünü göreceksiniz.” 

Kaynak; samsungazetesi