Kabine yarın toplanıyor, gündem başlıklarında neler var?

TAKİP ET

11 Mayıs Pazartesi (Yarın) kabine toplantısı yapılacak. Tabiki en önemli gündem maddesi Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi. Peki gündem başlıkları neler ve ne gibi kararlar alınması bekleniyor?

11 Mayıs Pazartesi (Yarın) kabine toplantısı yapılacak. Tabiki en önemli gündem maddesi Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi. Peki gündem başlıkları neler ve ne gibi kararlar alınması bekleniyor? CNN TÜRK Ankara muhabiri Serhat Dal Kabine Toplantısının gündeminde neler olması beklendiğini aktardı.

11 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine toplantısında normalleşme sürecine ilişkin bazı yeni kararların çıkması bekleniyor. Çay hasadı ve bir kaç ilde daha şehirler arası seyahatlerin esnetilmesi gibi konular toplantıda masaya yatırılacak.

Normalleşme sürecine ilişkin yeni adımlar, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi... Gözler 11 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek kabine toplantısında alınacak kararlara çevrildi. Son kabine toplantısında 7 ilde seyahat kısıtlaması kaldırılmıştı. Vaka sayısı, ölüm oranı gibi verilere bakarak, 11 Mayıs'taki kabine toplantısında da bir kaç ilde daha seyahat kısıtlamasının kaldırılabileceği ifade ediliyor.

Kabine yarın toplanıyor