Karaaslan Büyük İzmir Mitingi'ne katıldı

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Evet Platformu'nca İzmir Gündoğdu Meydanı'nda "Aşkımız Memleket Millet İçin Evet" sloganıyla düzenlenen İzmir Buluşması'na katıldı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Evet Platformu'nca İzmir Gündoğdu Meydanı'nda "Aşkımız Memleket Millet İçin Evet" sloganıyla düzenlenen İzmir Buluşması’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a eşlik etti.

Miting sonrasında bir değerlendirmede bulunan Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Buluşması’nda yüzbinlerle bir araya geldiğini belirterek, ''Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız İzmirlilerle bir araya gelerek 16 Nisan referandumunda neden evet denilmesi gerektiğinin detaylarını bir kez daha paylaştılar. Bu muhteşem tablo hafta sonu yapılacak olan referandum sonuçlarının habercisi oldu'' dedi.

16 NİSAN MİLAT

16 Nisan'ın Türkiye için bir milat olduğunu belirten Karaaslan, "Ana muhalefet referandum kampanyasında yanlış söylemlerle halkı yanıltmaya çalıştı. Yalan üstüne yalan söylediler. Diyorlar ki; 'Cumhurbaşkanı bir sabah uyanacak, diyecek ki 'Ey muhtarlar kaldırıyorum bu muhtarlık müessesesini'. Lokantacılara kızacak, 'Kaldırıyorum lokantaları' diyecekmiş ya da bir milletvekili ile tartışacak ve 'Kapatıyorum Meclis'i, milletvekillerini de feshediyorum' diyecekmiş. Allah aşkına Bu aziz millet zekasıyla dalga geçilecek bir millet değil'' dedi.

''Yalanları yetmediği gibi üstüne üstlük bir de milleti tehdit ettiler'' diyen Karaaslan, ''Evet' diyenleri denize dökeceklermiş. "Hiç kimse 'evet' diyenleri 'hayır' diyenleri ayrıştıramaz. Hiç kimse, bu ülkenin evlatlarına 'evet' dediler diye denize dökeriz diyemez, tehdit edemez. Hani demokrasi, hani özgürlük? Bizim için 'Evet' veren de 'Hayır' veren de saygındır. 16 Nisan'da millet kararını verecek ve çok güçlü bir şekilde 'evet' diyecek. 'Evet' demek istikrar, istikbal ve istiklal demektir. Biz 'İleri demokrasi, hukukun üstünlüğü, tarafsız, bağımsız yargı, güçlü ekonomi, büyük Türkiye' diyoruz'' diye konuştu.