Karaaslan: Samsun'da nitelikli kadın potansiyeli var

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Türk kadını mesele memleket meselesi olduğundan üzerine düşeni bugüne kadar yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Bu kez de inanıyoruz ki öyle olacak'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen 'Kadınlar Soruyor' programına katıldı. Karaaslan, kadınların sorun ve taleplerini dinlerken, referandum sürecine ilişkin soruları yanıtladı.

AK Parti Samsun Kadın Kolları üyeleri, ilçe belediye başkanları eşleri, ilçe başkanları eşleri, kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşları kadın temsilcilerinin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, kadınlar için olan özel günde programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Karaaslan, güzel bir birlikteliğin oluştuğuna dikkati çekerek, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser'e teşekkür etti.

Çiğdem Karaaslan