Kavaklılar Salih Çelik'i bağrına bastı

TAKİP ET

31 Mart 2019'da yapılacak olan seçimlerde Kavak'tan belediye başkan aday adayı olan Salih Çelik'i hemşehrileri bağrına bastı. Çelik'i ilçenin öz evladı diyen Kavaklılar tam destek verdi.

AK Parti Samsun'da kuruluşundan itibaren teşkilatların her kademesinde görev alarak başarılı çalışmalara imza atan Salih Çelik, ilçe başkanlığı görevinde de bulunduğu ilçesi Kavak için belediye başkan adaylığı adaylığı için geçtiğimiz günlerde AK Parti Samsun il Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmişti.

Kavak merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Çelik, tüm dava arkadaşlarımla beraber Kavak'a değer katmak için AK Parti'mizden Belediye Başkan Adaylığı için destek ve dua istediğini söyledi.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kavak İlçe Belediye Başkan Aday adayı Salih Çelik, "Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seferberlik olarak ilan ettiği "Gönül belediyeciliği" anlayışı ile çıktığımız bu yolda bizler gönüller almak, gönüller yapmak, Kavak'ımıza hizmetkar olmak için yola çıktık." dedi. 

Salih Çelik Kavak