Kaza Geçiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'dan Açıklama

TAKİP ET

AK Partili çeşitli yöneticiler ile birlikte Antalya dönüşü kaza geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, Samsun Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'dan açıklama geldi.

Manavgat'ta düzenlenen bir toplantıdan dönen AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Neşe Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve eşi Semiha Yılmaz ile Antalya Eski Büyülşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in içinde bulunduğu araç, Antalya Serik’te bir otomobil ile çarpıştı. Kazada Mehmet Özhaseki'nin burnu kırıldı. Yusuf Ziya Yılmaz ise yaralandı.  

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Serik Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Burnunda kırık tespit edilen Mehmet Özhaseki ile Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne getirildi. 

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Mehmet Özhaseki’nin burun kemiğinde kırık tespit edildiğini ve MR sonuçlarına göre hareket edileceğini, Menderes Türel’in yapılan tetkiklerinde durumunun gayet iyi olduğunu, söyledi. Prof.Dr.Ünal, Yusuf Ziya Yılmaz'ın ise diz altında bir yarasının bulunduğunu ancak genel durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı. Serik Devlet Hastanesinde tedavi edilen Neşe Özhaseki ve Semiha Yılmaz'ın da durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazanın duyulmasının ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu da AÜ Tıp Fakültesine gidip geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.   

Kaza sonrası açıklamalarda bulunan Samsun Milletvekili Yılmaz, "Antalya'da yaşadığımız trafik kazası nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Gerek telefonla, gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyorum. Çok şükür sağlığımız iyi. Rabbim hepimizi korusun." dedi.