MHP'li Erdem Okan ilçe ve STK'ları dolaşıyor

TAKİP ET

Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba, Havza, Ladik ve Kavak teşkilatları ile Sivil Toplum Kuruluşları'nı (STK) ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, '24 Haziran Seçimleri'nde MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta gibi çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, dört ilçe ve beş Sivil Toplum Kuruluşu’nu (STK) ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Çarşamba ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve muhtarlarla bir araya gelen Erdem Okan, “İlçemizin ve köylerimizin sıkıntıları en iyi bilenler muhtarlarımız. MHP Grup Başkan Vekili olması hasebiyle ülkelerimizin sorunları ile ilgilenen Samsun Milletvekilimiz Sayın Erhan Usta, elinden geldiğince şehrimizin sıkıntılarıyla da yakından ilgileniyor. 24 Haziran Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partimizin sayısal olarak mecliste daha fazla milletvekili ile temsil edilmesiyle, ülkemizin ve şehrimizin problemlerinin nasıl çözüldüğünü vatandaşlarımız görecektir.” diye konuştu. Daha sonra Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’i makamında ziyaret eden Erdem Okan, bölgenin zirai ürün sorunları ve çözümleri hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

ŞOFÖRLERİN DERDİ BİZİM DERDİMİZ

Çarşamba Şoförler Odası’na geçen MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Okan, Oda Başkanı Musa Bala ve yönetimiyle ilçedeki taşıma esnafıyla görüştü. Erdem Okan, taşıma esnafının sorunlarının çözümü için daha önce çaba gösteren partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunun altını çizerek, “Şoförlerimizin derdi bizim derdimizdir. Sorunlara tepeden değil, esnafı dinleyerek ve uzlaşmacı şekilde çözeceğiz.” diye konuştu. Erdem Okan, oda ve dernek gezilerinin ardından ilçenin basın kuruluşları temsilcilerine misafir oldu. Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sait Kuzu ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker ile seçim sürecini hasbihal eden MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Okan, basın kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekti.

SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Erdem Okan, Çarşamba temaslarından sonra Havza, Ladik ve Kavak İlçe Teşkilatları’nı ziyaret etti. MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ladik İlçe Başkanı Cüneyt Özgen, Kavak İlçe Başkanı Cavit Kanber ve partililere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Okan, “Partimiz her zaman devletimizin ve milletimizin çimentosu olma görevini üstlenmiştir. Bu kutlu görevi daha iyi gerçekleştirmek için partimizin mecliste güçlü bir temsil oranına sahip olması gerekmektedir. 24 Haziran'da partimizin hedeflerine ulaşması açısından elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Bende bu yolda sıkılmadık el ve çalmadık kapı bırakmamak için var gücümle çalışıyorum. Bizim için makamın önemi yoktur. 24 yıldır parti içinde ne görev verildiyse yaptım. Şahsım adına en önemli makam Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olmaktır.” şeklinde konuştu.