MHP'nin Bafra, Alaçam ve Canik Kongreleri yapıldı - Samsun Haber

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultaya giden süreçte tüm Türkiye'de İlkadım ilçe kongresiyle başlayan süreç Samsun'da bu hafta sonu Bafra, Alaçam ve Canik ilçe kongreleriyle devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ve 25. Dönem Samsun MHP Milletvekili Hüseyin Edis’in katılımıyla gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığını önceki dönem ilçe başkanı olan mevcut başkan Barbaros Turna güven tazeleyerek yönetim kurulu listesiyle birlikte seçimi kazandı.
Aynı gün Alaçam İlçesinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde başkan Orhan Sancak ve yönetim kurulu listesi seçimi kazandı. Divan Başkanlığını 25. dönem Samsun MHP Milletvekili Hüseyin Edis’in yaptığı kongreye yoğun katılım oldu.
MHP Canik İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde başkan Süleyman Baltacı ve yönetim kurulu listesi seçimi kazandı. Canik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 25. dönem Samsun MHP Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri ve misafirler katıldı.
Kongrede yaptığı konuşmada “Samsun’da seçilen bu kadrolar partiyi 2023’e taşıyacak” diyen Karapıçak “Seçimlerde göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaya talip oldular. Gece gündüz demeden çalışacağız. Üzerinizdeki yük ve sorumluluk ağırdır.” dedi.

MHP Samsun Kongre Takvimi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da devam eden kongre takvimi ise 24 Ağustos’ta Ayvacık, 29 Ağustos’ta Yakakent, Asarcık ve Kavak, 8 Eylül’de Havza, 9 Eylül’de Ladik, 13 Eylül’de Tekkeköy, 20 Eylül’de Terme, 22 Eylül’de Salıpazarı, 27 Eylül’de Çarşamba ilçe kongreleri ile devam edecek.
 

MHP Samsun Kongre Takvimi