MHP Samsun'dan Canik'te Ramazan Programı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri Canik'te berberler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi Musa Sarı'nın işyerinde berberler için verdiği iftara MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, il başkan yardımcıları,  Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan ve çok sayıda berber  katılım sağladı.
Gaziosmanpaşa merkez camiinde kılınan teravih namazından  sonra vatandaşlarla bir araya gelen MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ''mübarek ramazan ayında sizlerle bir araya gelip hasbihal etmek bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Cumhur ittifakı olarak siz vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Daha sonra samsunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karapıçak Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Devletimiz vatandaşına en iyi şekilde hizmet ediyor ve etmeye devam edecek.
Allah ramazan  boyunca tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları kabul etsin  diyerek  konuşmasına son verdi.

MHP Samsundan Canikte Ramazan Programı