'MHP'li kardeşlerimiz de bizim gibi düşündüğü için biriz, beraberiz'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gündüz mahalle gezileri, akşamları ev toplantıları yaparak gece gündüz çalışan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Genç, 'Mesele vatansa gerisi teferruattır' dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gece gündüz çalışıyor. Gündüz mahalle gezilerinde, akşamları ise ev toplantılarında vatandaşlara neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Başkan Osman Genç, referandum gezileri kapsamında MHP Canik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Genç, “Mesele vatansa gerisi teferruattır. MHP’li kardeşlerimiz de bizim gibi düşündüğü için biriz, beraberiz” dedi.

‘ÜLKE ÇIKARLARI SÖZ KONUSU’
MHP ziyaretinde partinin İlçe Başkanı Kemal Saral ve teşkilat yöneticileriyle görüşen Başkan Genç, ülkenin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirterek, referandumda Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğinin çok önemli olduğunu söyledi. Genç, “Milliyetçi Hareket Partisi ve değerli lideri Devlet Bahçeli bey, devlet ve ülke çıkarlarını her şeyin önünde tutarak, ülkenin geleceğine büyük destek sağlamışlardır. Türkiye’mizin dönüşümü noktasında bu önemli süreçte ülkemizin geleceği yönünde karar alan Sayın Devlet Bahçeli’yi ve MHP’li kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SARAL: TÜRKİYE’NİN BEKASINI DÜŞÜNDÜK
Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kemal Saral da, MHP olarak referanduma parti meselesi olarak bakmadıklarını, evet kararını alarak Türkiye’nin bekasını düşündüklerini söyledi. Saral, şunları söyledi: “Sayın genel başkanımızın ve partimizin kararı açıktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne MHP olarak desteğimiz tamdır.”