Milletvekili Fuat Köktaş: Gençler Ülkemizin Geleceği, Siyasetin Heyecanıdır

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Milletvekili Köktaş, "Bizim için gençler, ülkemizin geleceğidir, siyasetin heyecanıdır, dinamizmidir, siyasetin asil ve coşkulu damarıdır." dedi.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Salonu gerçekleştirildi.
Toplantıya konuşmacı olarak katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, katılımcılara, gündeme dair açıklama, teşkilatçılığın önemi, AK Parti'nin gençlere verdiği değer, aidiyet duygusu, disiplinli ve kolektif çalışma, hedefe giden yolda vizyon sahibi olmak gibi konular hakkında tecrübe paylaşımında bulundu. 

Milletvekili Köktaş konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Bizim için gençler, ülkemizin geleceğidir, siyasetin heyecanıdır, dinamizmidir, siyasetin asil ve coşkulu damarıdır. Bizim için gençler asla ve asla ucuz iş gücü olmadı. Sizleri her zaman siyasetin asıl unsurları olarak gördük.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır." bu anlayış içinde bugüne kadar gençlerimiz ile birlikte gençlerimiz için siyaset yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 


Geleceğin teminatı siz gençlerimiz; AK Parti sizin omuzlarınızda yürüyecek ve büyüyecek. Geldiğimiz bu noktada hamdolsun gençlerimizle, kadınlarımızla birlikte ülkemiz için ilklere ve büyük hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz inşallah. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 Kasım 2002 iktidara gelen partimiz bugüne kadar aşk ile durmadan, yorulmadan hedefleri doğrultusunda milletimiz ve ülkemiz için hizmetkar olan AK Partimiz 16 yılda sessiz devrimler yaparak büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmiştir. AK Parti milletimize, milletimizin kaynaklarını hizmete dönüştürdüğü için, hiç bir üst akıldan emir, talimat almadığı için, direk talimatı milletinden aldığı için başarılı oldu. Bunun için yapacak çok işimiz, gidecek çok yolumuz var. 


Hangi işi yaparsanız yapın severek yapın. Cesaretli olun, disiplini ve kolektif çalışmayı elden bırakmayın bunları yaparsanız mutlaka başarıyı yakalarsınız." diyerek sözlerine son verdi. 

Toplantıya ayrıca; AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, İl Başkanı Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve yoğun bir katılım ile il ve ilçe gençlik kolları teşkilatı üyeleri katıldı. 

Milletvekili Fuat Köktaş: Gençler Ülkemizin Geleceği