Milletvekili Karaaslan:Ayrılıklarımızı Bir Tarafa Bırakmalıyız

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Mesele vatansa bütün ayrılıklarımızı bir tarafa bırakıyoruz. Gün o gündür. Gün bütün bu ayrılıkları gayrılıkları bir tarafa bırakma günüdür" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, referandum çalışmaları kapsamında farklı sektörlerin temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor. Karaaslan son olarak Yalı Kafe'de müteahhitler ve inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Karaaslan, 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir referandum yapılacağını ifade etti.

Demokrasinin olmazsa olmazının farklı fikirdeki insanların uzlaşma zemininde buluşması olduğuna işaret eden Karaaslan, "Konu memleketse, konu vatansa ve bu vatanın en güçlü şekilde geleceğe ilerlemesi ise, o zaman tıpkı bu masanın etrafında olduğu gibi birleşiyoruz. Çoğu zaman birbirimizle tartışıyor, atışıyoruz. Birbirimizi eleştirdiğimiz çok yanımız oluyor. Birileri de bunu fırsat bilerek, 'Bunlar çabuk ayrışırlar' diyerek ülkenin üzerinde hain planlar kurmaktadır ama mesele vatansa bütün ayrılıklarımızı bir tarafa bırakıyoruz. Gün o gündür. Gün bütün bu ayrılıkları gayrılıkları bir tarafa bırakma günüdür." dedi.

AK Parti ile değişim ve dönüşüm yaşandığını dile getiren Karaaslan, ''AK Parti Türkiye'de atılmayan adımları atıp, meselelere yeni bakış açıları getirdi. Demokrasi alanında, özgürlük alanında sessiz devrimler gerçekleştirdi. Şimdi bunlara hep birlikte yenileri ekleme zamanı. 17 Nisan büyük gün. 17 Nisan sabahı sandıktan çok güçlü bir evet çıkarsa, Türkiye sorunlarla baş edebilme yeteneğini güçlendirmiş olacak. Çok daha güçlü uyanacağız. Birilerine bir kaç çift laf söyleyeceğiz. Samsun'dan geliriz dolaşır İzmir'den evet diyenleri denize dökeriz diyenlere dönüp çok gür bir şey söyleyeceğiz. 249 şehidimizin acısı taze iken, kontrollü darbe diyenlere dönüp bir şey söyleyeceğiz. Sonra batıya son bir kaç ay içinde yaptıkları için bir şeyler söyleyeceğiz'' dedi.

Tüm vatandaşların mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini belirten Karaaslan, "Abartı ve yalan silsilesi ile karşı karşıyayız. Keşke daha güçlü argümanlarla karşımıza çıkan bir irade olsaydı karşımızda en azından 18 maddeyi okuma zahmetine katlanmış bir bakış acısı olsaydı karşımızda. Ne yazık ki öyle olmadı" diye konuştu.

Karaaslan konuşmasının sonunda ''halkımız ve ülkemiz için en faydalı ve en güzel sonuca ulaştırarak Türkiye'nin demokrasisine katkıda bulunacağımız bir halk oylaması olmasını umuyorum'' dileğinde bulundu.

Çiğdem Karaaslan