Milletvekili Köktaş Adana'da Divan Başkanlığı yaptı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Adana 6. Olağan İl Kongresi'nin divan başkanlığını yaptı.

Adana 6. Olağan İl Kongresi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Kongrenin divan başkanlığını yapan Adana İl Koordinatörü, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirdikleri kongrenin ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diyerek, "Vatanımız için, bağımsızlığımız için, milletimizin geleceği için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize de Rabbim den sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 

Ülkemizin dört bir yanında birlik ve beraberlik şuuruyla heyecanımızı ve coşkumuzu tazelediğimiz bayram havasında düzenlediğimiz kongrelerimizden aldığımız güçle, istişareyle hamd olsun bugünlere geldik. Ortak akıllı ön planda tutarak milletimizin gönlünde yer edindik. 

Partimizin İktidara gelişi üzerinden 15 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen milletimizin hala gönlündeyiz. Bu güven ile Türkiye’nin her tarafına büyük hizmetler gerçekleştirdik. Durmadan, ilk günkü heyecanla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya hizmet üretmeye devam ediyoruz. 

Artık ülkemiz de emirleri başkalarından alan değil sadece milletinden alan bir hükümet var. Bunun önünü kesmeye çalışanlar oldu, milletimiz gereken dersi en sert şekilde verdi. Çatlasalar da, patlasar da Türkiye’yi asla durduramayacaklar. 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olamayacaklar. 2053 ve 2071 vizyonlarımızın yükselişini engelleyemeyecekler. Bu yolda milletimizle hep birlikte Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını yükselteceğiz. " diyerek sözlerine son verdi. 

Kongre sonunda divan kurulu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çekindi.