Milletvekili Köktaş Adana'da İlçe kongrelerine katıldı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kuzeyiyle, Güneyiyle, Doğusuyla, Batısıyla 780 bin kilometrekare vatan toprağıyla hep biriz, beraberiz, kardeşiz, birlikte Türkiyeyiz. Bu birliktelik tablosu dostlarımıza güven aşılırken, düşmanlarımıza da korku salıyor." dedi.

Cumartesi ve Pazar günü yapılan ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere Koordinatörü olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, gerçekleştirilen İmamoğlu ve Yüreğir İlçe Kongrelerine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, koordinatörü olduğu Adana ilinin İmamoğlu ve Yüreğir ilçe kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı. 

Yoğun bir katılım ile bayram havasında gerçekleyen İmamoğlu ve Yüreğir 6. Olağan İlçe Kongrelerinde partililere biraraya gelen Milletvekili Köktaş, "Koordinatörü olduğum Adana ilimizde, bugün İmamoğlu ve Yüreğir 6. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Kongrelerimizin, teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Değerli yol arkadaşlarım, kongreler bir yenilenme, tazelenme sürecidir. AK Parti kongreleri ise güçlenerek çıktığımız, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, bilgi ve tecrübelerimizi paylaştığımız önemli günlerimizden bir tanesidir. 

Ezilenin yanında, haksızlığın karşısında duran bir ülke ve bir lider var. O ülke Türkiye Cumhuriyeti Devleti, o lider de sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.  Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu süreçleri sağlıklı, emniyetli, güçlü bir şekilde geçirmesi adına katkı vermek için bir ve beraber olarak gayretli çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.

İnşallah 2019'a giden süreçte de milletimizin dua ve desteği ile ülkemize hizmet yolunda hedeflerimize ulaşacağız. 

Kuzeyiyle, Güneyiyle, Doğusuyla, Batısıyla 780 bin kilometrekare vatan toprağıyla hep biriz, beraberiz, kardeşiz, birlikte Türkiyeyiz. Bu tablo dostlarımıza güven aşılırken, düşmanlarımıza da korku salıyor.

Ülkemiz iç ve dışta büyük tehditlerle karşı karşıyadır. Bu anlamda terörün başını bulunduğu yerde ezme harekatı olan Zeytin Dalı Harekâtı ülkemizin güvenliği için çok önemli olan bir harekattır. Elhamdülillah kahraman Mehmetçiğimiz  teröristlere göz açtırmıyor, gereken dersi veriyor. Terörün kökünü kazımak için gece-gündüz demeden gayret ediyor, canını ortaya koyarak mücadele ediyor. 

Dualarımız onlarla, rabbim kahramanlarımıza güç kuvvet, Şanlı Ordumuza muvaffakiyetler versin, Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. 

Ve bu vatan uğrunda, bu ay-yıldızlı bayrak uğrunda hayatını, canını seve seve veren bütün şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.