Milletvekili Köktaş: Artık her türlü savunma silahını yapan Türkiye var

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Asarcık ve Kavak 7. Olağan Kongrelerine katılarak teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

Gerçekleşen kongre de konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum. 

Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilat kademelerinde görev almış, hizmet etmiş, katkı sağlamış, gönül vermiş kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.


Değerli teşkilat üyelerimiz, kıymetli katılımcılar,
Türkiye çağ atlayan kalkınma hamlelerini yaparken bir yandan da şer odaklarına, ekonomik oyunlara karşı dimdik duruşuyla yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
Bakın geçmişte hasta adam Türkiye'ydi, kafasına vurulup elindekinin alındığı bir ülkeydi. Bugün ise dünya liginde oynayan, devler liginde mücadele eden bir Türkiye var. Eskiden masa da alınan kararlara seyirci kalan bir Türkiye vardı, bugün masa da olmazsa olmaz, kararlara evet demezse bu kararlar hayata geçmez denilen bir Türkiye var. 
Yine geçmişte terörle mücadele de insansız hava araçları vardı.  Sadece bunların bir tanesinin modernizasyonları için israile 7 milyon dolar para ödenen bir ülke vardı. Bugün ise kendi İHA, SİHA, Atak Helikopterini ve her türlü savunma silahlarını yapan bir ülke durumuna geldik.


Bunlar kiminle yapıldı, milletimizle birlikte yapıldı. Bunlar üzerimizde oynanan ekonomik  oyunlara rağmen yapıldı. Milletimizin güçlü desteği, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın engin feraseti, milli ve yerli düşünen kadrolarla yapıldı.
Bu pandemi döneminde bütün dünyayı izlediniz. Hani yurt dışından gelenler anlatırdı ya, siz orada hasta olun özel helikopterler, uçaklar gelir sizi alır özel odalar vs. dinlerdik hep bunları ne oldu şimdi o Avrupa ülkelerine hastane kolidorlarını koğuş yaptılar.


Peki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yaptı. 12 günde pandemi hastanesi kurdu. Vatandaşını özel uçaklarla bulunduğu yerden alıp Türkiye ye getirdi ve tedavisini yaptı. 
Nerden nereye. Türkiye artık eski Türkiye değil. Biz kimin ne dediğine bakmadan yolumuza hedeflerimize bakacağız. Kara vatanda da, mavi vatanda da olacak hakkımız olanı alacağız. Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.


Bu duygu ve düşünceler içinde; İlçe başkanlığına seçilen kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor, Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Partimizin İlçe kongrelerinin, teşkilatımız, partimiz, şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş: Artık her türlü savunma silahını yapan Türkiye var