Milletvekili Köktaş: Bizim ülkemiz ve milletimiz için gelecek hedeflerimiz var

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti 19 Mayıs 7. Olağan Kongresine katılarak teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

Gerçekleşen kongre de konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum. 
Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilat kademelerinde görev almış, hizmet etmiş, katkı sağlamış, gönül vermiş kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.


AK Parti kuruluşuyla birlikte ülkemizin değiştiğini, hizmetlerle birlikte gelecek hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü görmekteyiz. Bugüne kadar hep rakamlarla, hizmetlerle, birbiri ardına açtığı eserlerle konuşan AK Parti, Türkiye için sadece hayal kurmakla kalmadı, hayallerini Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ekibiyle ve kadrolarıyla, milletimizden aldığımız güçle tek tek gerçeğe dönüştürdü. Cumhurbaşkanımız bu zorluk süreçlerde yeri geldi uçağını otel yaparak gece gündüz demeden çalıştı, çalışmaya da devam ediyor.  
Milli ekonomi, Milli sanayi, Milli kalkınma gibi her alandaki çalışmaları milli olmaya taşımak için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Bakın Türkiye'ye yurt dışından yapılmaya çalışılan ekonomik operasyonlara karşı, milli ekonomi diyerek taviz vermedi. Bunu da üretimi, yatırımı, istihdamı ve ihracatı destekleyen bir politikayla başardı, ülkemizin üzerine çökmek isteyen akbabalara karşı bugün dik duran bir Türkiye var.


2002 yılında toplanan her 100 TL verginin sadece 14.3 TL'si vatandaşlarımıza hizmet için harcanırken artık toplanan her 100 TL verginin 85,2 TL'si sağlık, eğitim ve altyapı başta olmak üzere toplumun refahı için kullanılıyor.
Faiz ekonomisinden Hizmet Ekonomisine geçiş budur.Bizim ülkemiz ve milletimiz için gelecek hedeflerimiz var. Birilerinin ne dediğine, ne konuştuğuna bakmadan, takılmadan biz yolumuza devam edeceğiz. Boş konuşmalarla, boş vakit geçirmelerle bizim işimiz yok. Allah birliğimizi kardeşliğimizi bozmasın, bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. 


Bu duygu ve düşünceler içinde; İlçe başkanlığına seçilen Fatih Seven kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor, Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Partimizin İlçe kongrelerinin, teşkilatımız, partimiz, şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum." diyerek sözlerine son verdi.

fuat köktaş