Milletvekili Köktaş, ilçe ilçe dolaşarak demokrasi nöbetlerine destek veriyor

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz gecesi dilinde duası, göğsünde imanından başka hiç bir şeyi olmayan aziz milletimiz o tankların, uçakların, bombaların, mermilerin karşısında dimdik durdu ve FETÖ'cü hainlerin hesaplarının üzerinde bir hesap olduğunu tüm dünyaya gösterdi ve ülkemizin karanlığa giden yolu kapattı. " dedi.

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan sayın Binali Yıldırım'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile Samsun Merkez ve İlçelerinde demokrasi nöbetini büyük bir coşku ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüyor.
Bu anlamda ilçe ilçe dolaşarak demokrasi nöbeti tutanlara destek olan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Asarcıklı hemşehrileri ile biraraya geldi. 
Burada gerçekleşen 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen programda bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "15 Temmuz gecesi kahramanca ülkesi ve geleceği için onurlu bir mücadele vererek şehit olan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı Gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "15 Temmuz gecesinden itibaren meydanlarda bıkmadan, usanmadan, yorulmadan ülkemizin bekası , çoluk çocuğumuzun geleceği, özgürlüğümüz ve demokrasimiz için işinden, gücünden zamanını ayırarak nöbet tutan, destek olan herkese teşekkür ediyorum. 
Ayrıca yine bu süreç içinde AK Parti'lisiyle, CHP'lisiyle, MHP'lisiyle ve diğer bütün partililerle ortak bir dirilişin, hareketin, birlik ve beraberliğin nöbeti olarak bugüne kadar geldik. Ben diğer siyasi partilerinin genel başkanlarından, tabanında mahalle temsilcilerine kadar herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Değerli hemşehrilerim; Anneler ve babalar çocuklarını askere uğurlarken "oğlum orası Peygamber Ocağıdır. Hadi gidin oradaki ülke ve millet sevgisini, disiplini, dayanışmayı, yardımlaşmayı kişiliğinize yansıyacak şekilde alın ve gelin vatana olan borcunuzu ödeyin" diye kınalı kuzular olarak gönderiyorlar.
Fakat orada kendilerinin kötü emellerine, ülkemizin parçalanmasına, bölünmesine ve dış güçlerden almış oldukları talimatları yerine getirmek için mücadele eden peygamber ocağına hileyle oraya sızmış asker elbiseli bir avuç teröristi şiddetle kınıyor lanetliyorum. 
Bu farkı çok iyi ayırmamız gerekiyor. Bu bir avuç terörist ile yeri zamanı geldiğinde vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canını veren dağda bayırda Türkiye'nin bekası, sınır güvenliği, insanların huzuru için mücadele eden gerçek askerlerimizle bu hainleri asla karıştırmamalıyız. 
Bugüne kadar hamd olsun karıştırmadık, inşallah bu süreci yine karıştırmadan devam ettireceğiz. 
15 Temmuz gecesi dilinde duası, göğsünde imanından başka hiç bir şeyi olmayan aziz milletimiz o tankların, uçakların, bombaların, mermilerin karşısında dimdik durdu ve FETÖ'cü hainlerin hesaplarının üzerinde bir hesap olduğunu tüm dünyaya gösterdi ve ülkemizin karanlığa giden yolu kapattı. 

15 Temmuz gecesi o dinsiz FETÖ'cülerin şerefsizce tuzaklarını bozan, oyunlarını durduran yüce Allah, o Pensilvanyadaki hainin emellerini, şerefsizliklerini asla başarılı kıldırmayacaktır, onları yerle yeksan edecektir.
Bunun ilk raundu böyle bitti, inşallah bu ülkenin birliğine, dirliğine bütünlüğüne, özgürlüklerine bir kez daha bu şekilde davranmaya cesaret ve teşebbüs ederlerse, yine misli misli bunun karşılığını tekrar göreceklerdir. 
İnşallah bundan sonra yakalamış olduğumuz birlik ve kardeşlik havasını bozmadan ülkemizi yeni hedeflerine ulaştırarak, ekonomik kalkınmayı tamamlamış, güçlü markası olan, ihracatını 500 milyar dolar üzerine getiren bir ülke konumuna en kısa zamanda bu birliktelik içinde çok çalışarak getireceğiz.
Kıymetli hemşehrilerim; Demokrasi nöbetimizi inşallah Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın organize ettiği ve AK Parti Genel Başkanı sayın Binali Yıldırım , CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'nin katılımıyla taçlandıracağımız 7 Ağustos tarihinde saat 17:00'de Yenikapı'da yapılacak. Bizler de aynı saatte Cumhuriyet Meydanı'nda sizlerle birlikte olacağız ve buradan aldığımız yeni manevi hava ile ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş daha sonra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Çarşamba ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programlarına katılarak burada demokrasi nöbeti tutanlarla biraraya geldi.